< vorig nieuws | volgend nieuws > | terug naar overzicht
juni 2015

Kom langs bij de Pronkkast, en deel verhalen

De Pronkkast is voor iedereen te bezoeken in het restaurant in woonzorgcentrum Zuylenstede, Overvecht. Bij de Pronkkast ligt een waaier met prikkelende uitspraken die herinneringen en verhalen losmaken. Uitspraken zoals:’Als ik in mijn vaders stoel zat dan…’, ‘Als mijn kinderen thuis kwamen dan…’
Er is ook een inspiratieboekje gemaakt om een gesprek te beginnen naar aanleiding van de voorwerpen die er in de kast te zien zijn. Kortom een mooie gelegenheid om met oma,vader, of andere ouderen een bezoek te brengen aan de kast en ondertussen een kopje koffie te nemen in het restaurant. Het restaurant is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Adres: Perudreef 8, Utrecht.

pronkkast flyerdef met logo's enkel