< vorig nieuws | volgend nieuws > | terug naar overzicht
mei 2021

Kunst ontmoet Welzijn

Op 24 juni organiseren we een inspirerende bijeenkomst in Fort de Klop voor professionals in het culturele en sociale domein die werkzaam zijn in Overvecht en voor beleidsmakers die bekend zijn met de wijk
Waarom deze bijeenkomst?
Stichting BlauwLicht is al jaren actief met culturele projecten in Overvecht. We werken daarin intensief samen met organisaties op het gebied van welzijn en gezondheidszorg. We merken dat culturele projecten en activiteiten gewaardeerd worden maar relatief onbekend blijven. Volgens ons is daarin nog een wereld te winnen. Wij, en onze culturele collega’s weten uit ervaring hoe groot de positieve impact kan zijn op individuele deelnemers en gemeenschappen. Tijd voor een verdere kennismaking en uitwisseling: hoe kunnen we de samenwerking verder brengen? We hebben de tijd mee: er komt ook landelijk steeds meer oog voor de impact van kunst- en cultuur op welzijn en gezondheid.
Beperkt plaats
Vanwege de coronamaatregelen kunnen er helaas maar een beperkt aantal mensen bij aanwezig zijn. Die mensen benaderen we rechtstreeks. Mocht je meer willen weten, stuur een mail of bel ons.