< vorig nieuws | volgend nieuws > | terug naar overzicht
februari 2024

Drukbezochte nieuwjaarsreceptie

We kijken terug op een geslaagde nieuwjaarsreceptie met veel bezoekers en een prachtige tentoonstelling, op 30 januari in buurthuis de Jager. Het was gezellig druk met deelnemers van de In Beeld groepen, de Fotoplusgroep en de onlinegroep. Ook onze contactpersonen in de wijk (Buurtteam, DOCK, Lister) waren goed vertegenwoordigd. De gemeente is bezig om de positieve impact van cultuur op welzijn en gezondheid meer aandacht te geven. In het kader daarvan bezoeken cultuurorganisaties elkaars presentaties. Ook hiervan waren vertegenwoordigers aanwezig. We kregen complimenten over de geweldige sfeer, de hoge kwaliteit foto’s en de bijzondere manier waarop deelnemers verwoordden wat het fotograferen en meedoen hen brengt: focus, gezien worden, plezier, anders kijken en je thuis voelen.